Post by dulmaujiggisttran on Mar 5, 2022 22:13:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Dream Farm : Harvest Moon 2022 version ▞▞▞
Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ σε παγκόσμιο chat, guild, market, ή ακόμα και πιλότο... Λέει πάντα σφάλμα δικτύου.. Αλλά στην πραγματικότητα μπορώ να συνδεθώ, να περιηγηθώ στο διαδίκτυο μια χαρά... Απογοητευτικό...
Ομορφη
δείτε πώς πάει
The Way Home - Pixel Roguelike Екшън kwwg
Λατρεύω τα γραφικά
Τι συμβαίνει σε ένα μικρό σπίτι, τηλεφώνησε με αν το χρειάζεσαι
διαφημίσεις. πάρα πολλά από αυτά. κάθε φορά που κάνετε οτιδήποτε εμφανίζεται ένα.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά συνεχίζει να αποσυνδέεται με το διαδίκτυο και πώς το μοιράζεστε;
Μην κάνετε λήψη! Το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει και ο πιλότος μου δεν κατέβασε. Τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω περισσότερο στην εκπλήρωση των παραγγελιών. Η απεγκατάσταση και η επανεγκατάσταση δεν διόρθωσαν τα προβλήματα. Τα γραφικά είναι υπέροχα, αλλά πολύ μπερδεμένα.
μου αρέσει το παιχνίδι πολύ χαριτωμένο
Τέλειο απλά τέλειο πολύ ωραίο παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το "guild" και να αγοράσω ή να πουλήσω ένα αντικείμενο σε στάβλο. Δεν καταλαβαίνω, και βλέπω όλα τα άλλα παράπονα από χρήστες έτσι. Δεν έχω πια καθήκον. Όλες οι συζητήσεις με άλλους παίκτες έχουν φύγει, δεν μπορώ να προσκαλέσω φίλους!
υπέροχο παιχνίδι, το λατρεύω!!
Dream Farm : Harvest Moon Casual ccxt
Dream Farm : Harvest Moon Казуальные quqp
έχει κολλήσει στο Επίπεδο 16 λόγω αδυναμίας σύνδεσης με διακομιστή.. τι χάσιμο χρόνου
(ρωτήστε) πώς να αλλάξετε την αγγλική γλώσσα; Είμαι τόσο μπερδεμένος σχετικά με τον καθορισμό της συντεχνίας μου. ευχαριστώ.
Δεν ανοίγει
Διασκεδαστικό παιχνίδι ... όλοι πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το παιχνίδι ...
απλά τέλειο
πολύ κακό γιατί θα μου πουν να αγοράσω πράγματα και να αναβαθμίσω πράγματα (χρειάζομαι χρήματα) (πραγματικό)
φοβερό αξίζει τον κόπο
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά έχω χάσει 2 παιχνίδια τώρα από το πάγωμα του παιχνιδιού. Μόνο όταν διαλέξω τον τροχό και πάω για ψάρεμα . Το παιχνίδι παγώνει οριστικά. Να μην σπαταλήσω τον χρόνο μου για τρίτη φορά...... δεν είμαι καθόλου χαρούμενος......
Το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει και ειλικρινά είναι χάλια.
Ωραίο αγροτικό παιχνίδι
δεν μπορώ να συνδεθώ με τον διακομιστή 😒 καθόλου. Οι εργασίες που δίνονται δεν μπορούν να ολοκληρωθούν στο επίπεδο 16 λόγω του διακομιστή. δεν μπορώ να προσπελάσω καθόλου το high flyer
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.
Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χαριτωμένα που διασκεδάζω παίζοντας
كثير حلوة
Καθώς έστειλα το μήνυμα, υπάρχουν πολλές σπασμένες λέξεις που μπορεί να δυσκολέψουν την ανάγνωση και την εκμάθηση του σεμιναρίου. Όπως και η λέξη "THE", είχατε το "TH" στη μία γραμμή και το "E" στην επόμενη. Καταλαβαίνω αν τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά ορθογραφικά και γραμματικά πούλια εκεί έξω, αν σκοπεύετε να φτιάξετε ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι, χρησιμοποιήστε τα παρακαλώ. Λατρεύω το παιχνίδι.
Αργή φόρτωση
Δεν μπορώ να αφαιρέσω το αντικείμενο από την πώληση στην αγορά. .πως?
Λατρεύω το παιχνίδι που παίζεται εύκολα και είναι διασκεδαστικό
Τι συνέβη?Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ με τον πιλότο και τη συντεχνία. FYI Έχω σύνδεση στο διαδίκτυο! Τόσο απογοητευτικό