Post by dulmaujiggisttran on Mar 5, 2022 22:25:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Muffin Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Muffin Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečnou výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Muffin Knight 2022 version ▞▞▞
Camarchait g joué comme un chien et mnt ca marche plus ok ta mer
Tato hra je úžasná, ale je trochu otravné, že nemůžete hostit hru s někým na bezplatné verzi a nechat ho hrát těžké úrovně a také jsem si nemohl vybrat, který režim jsem chtěl, když jsem byl na multiplayeru. vždy šlo o to nejnovější, co je pro mě král
A velmi návykové
Muffin Knight ארקייד chq
Ponechat vynucené zavírání Po nejnovější aktualizaci na kartě galaxt 10.1
Této hře bych dal pět, ale když jsem nedávno upgradoval na ICS (Android 4.0), byla opravdu zaostalá. Po opravě se recenze změní.
Pravděpodobně nejlepší mobilní hra, kterou jsem kdy hrál. Multiplayer s mojí přítelkyní na jejím iPhonu je velmi zábavný. Potřebuje synchronizaci s novými funkcemi her Google Play, abych při nákupu nového telefonu nepřišel o svůj pokrok! To je dost chabé.
Ale existují OF ach. Nemůžu se dostat. Nedělá to žádný pokrok. přihlášeni pomocí testu přísl. předem - hrál chvíli. Zdá se, že nemůžu dostat ach. dvakrát.
Ms. PAC-MAN Spillehall gfmx
Skvělá hra, ale už mě nebaví restartovat veškerý můj postup ze zařízení na zařízení.
Nefunguje bez ovladače na tabletu Nvidia Shield. Vyzkoušeli dva. Všechny nabídky lze procházet na dotykové obrazovce, ale jakmile se hra spustí, nelze se pohybovat ani střílet/skákat.
Dětství.
Edit: Skvělé
Skvělá hra
Naprosto Super hra
Muffin Knight Arcade kya
Nevím, proč jsem tak dlouho čekal na koupi této hry. Tak návykové!
Bylo by pět hvězdiček, ale na mém Nexus S je nestabilní.
Tato aplikace NENÍ kompatibilní mezi iOS a Android; protože jsem si to koupil pro obě platformy, jen abych zjistil, že to prostě nefunguje. Je to solidní hra, i když neočekávejte, že tato funkce bude fungovat.
Říkám, že verze mého protějšku není aktualizována. Co se stalo? Proč nemůže kooperovat?
Moc děkujeme za přidání podpory pro Shield. Hru jsem si koupil hned, jak jsem viděl aktualizaci. Hra je pecka.
Aplikace přestala fungovat a při otevírání se zhroutila. Musel jsem tedy aplikaci odinstalovat a poté znovu nainstalovat. Byl jsem ve fázi císaře a teď jsem ztratil veškerý pokrok a zpět na samém začátku.
děkujeme, že jste udělali naše dětství skvělým
Tuhle hru mám moc rád. Měli by vyjít s muffinovým rytířem 2, kdyby to bylo ve 3D!
Funguje dobře! Zábavné a jednoduché, ale velmi zábavně náročné. Těšíme se na další aktualizace!
Nemohu začít, protože se vždy zobrazuje 'neautorizované', ale před chvílí jsem to dostal se stejným uživatelemTT^TT
Muffin Knight Arkade zyfm
Tuhle hru mám moc rád, ale přehrál jsem ji příliš brzy. Opravdu bych byl rád, kdyby rozzlobený mob přidal další tematické úrovně, abych měl na práci něco víc, než hrát jiné lidi.
Grafika a zvuky jsou skvělé. Hratelnost není tak skvělá. Nejsem začínající hráč a pohybová odezva mi přišla příliš rychlá, což znamená, že při pokusu o skok opačným směrem často padám do střední jámy.
...nedávná chyba, kdy ovládání pohybu již není plynulé. Místo toho je to stop start a někdy nereaguje
Velmi pěkná hra
Kdysi jsem tuto hru miloval. Dokonce jsem zaplatil za plnou verzi - pro mě docela vzácné, protože většina mých her se odehrává na konzolích. Představte si mou radost, když jsem byl vyzván k aktualizaci hry a získání nové úrovně! Na tohle jsem čekal! No... nemohl jsem vám říct první věc o nové úrovni. Nikdy jsem to neviděl. Pokaždé, když se ho pokusím načíst, spadne. Musím restartovat telefon. To vše také učinilo mé staré oblíbené úrovně nehratelné. Jakmile bude hra opravena, obnovím své hodnocení.
Je to skvělá hra, ale není optimalizována pro novější verze Androidu. 😭
Dobré tempo, jedinečné postavy a snadné zvedání a bouchání po dobu dvou nebo tří minut v kuse. Perfektní mobilní hra.
Opravdu zábavná hra s neotřelým tématem. Bohužel existuje mnoho technických problémů, jako jsou pády a blikání nabídky.Hra je skvělá a stojí za to, ale chyba, která se stane v nabídce pozastavení, je tak otravná - 2 hvězdičky prosím opravte a 5 hvězdiček
Pokusil jsem se vybrat mapu a zhroutila se; říká mi "povolení odepřeno", když se ho teď pokusím otevřít.
pozor: velmi návykové!
Odešel než
BLAM!!!
Jediná hra, kterou jsem kdy poznal, se neustále otevírá na pozadí, i když ji nehraju věky. Vynucené zastavení a prostě se znovu otevře.
Zábavná návyková hra se skvělým citlivým ovládáním, jediným problémem je, že lavaland opustí úroveň, když zabijete lávové monstrum, které vás odřízne na 3 hvězdičky, ale vždy se můžete vrátit a získat zbytek kromě toho, že to uděláte císařem, takže mám 5 hvězdiček každá úroveň kromě lávové země císaře. 5 hvězdiček, když je to opraveno.
Pokud máte samsung galaxy tab 10.1, nefunguje to prosím opravte
Muffin Knight Arkade zyfm
Aktualizace opravila problémy s hratelností a dokonce zachovala moje předchozí informace o uložení před výpadkem velkého muffin knight v roce 2014. Díky za skvělou hru!
Zdá se, že multiplayer se nikdy s nikým nespojí :-(
Ale hloupě jsem ztratil podrobnosti o svém účtu Google, když mi zemřelo sluchátko. S radostí říkám, že se to vyplatilo koupit podruhé. Stále malý klenot hry.
Příliš zaostává a je na mém LG Revolution po nedávných aktualizacích chybný. Jakmile zemřu, ze spawn pointu do jamek létají naštvaní nepřátelé
Zvyklá fungovat, proto jsme ji s dcerou koupili. Pak ji rozbili. Nepříjemný!
Dal bych této hře tři hvězdičky, ale nemohu hrát s uživateli iPhone nebo nad 4g, opravte to
Graficky krásné, ale není mi příliš v oblibě, když si vývojář účtuje ještě více za více bodů, zdá se mi trochu chamtivé.
Hrál jsem tuto hru asi 5 nebo 4 roky a stále je taková, jakou jsem si ji pamatoval
Nefunguje s ovladačem C.T.R.L konzole Android Mad catz mojo, opravte to.
Aktualizace způsobila, že to na s4 nefungovalo FIX Byl jsem na císaři wtf!!!!!!!!
Muffin Knight Arkadne igre lcxw
Hodně zábavy, ale nemám rád přebytečnou práci potřebnou k získání bodů. Jejich nákup mi připadá jako plýtvání, ale cítím, že jsem k tomu nucen. Místo toho bych rád viděl doplněk. Přesto je to skvělá hra na tabletu Nexus 7.
Povolit multiplayer přes bluetooth! Wifi trochu nespolehlivá ne vždy. Dík. Zatím 4 hvězdičky!