Post by dulmaujiggisttran on Mar 5, 2022 22:34:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка све ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
У реду је, али је тешко откључати знакове и ствари, али супер игра😀
Нема превише реклама, али ме стално тражи да купим ствари и један промашује славину и у топлој води :п
То је копија сониц дасх-а због главног менија, игре, шефовог екрана и свега
Одлично
Бјс
✌🏼
Oddbods Turbo Run Arcade hsi
Одлична игра, али лош избор реклама - моја 3-годишњакиња воли ову игру, али рекламе су нека игра пуцања у којој људи бивају упуцани и прилично је језиво
Oddbods Turbo Run Arcade buqz
Игра прилично касни, мислим да ова игра и даље ради 30фпс.
Зато што су само заштитили ауторска права сониц русх. Да ли неко од вас има исте звучне ефекте у сониц русх-у зашто морате ово да радите да правите сопствене игре
То је заиста кул лик.
Ок
Игра је интересантна али систем не иде глатко..Купио сам много ликова,и одједном моји ликови нестају..Имао сам 15 раније а сада сам имао само 8..моји множења такође опадају са 25к,сада само 18к.. тако је разочаран..молим те поправи то и врати ми моје последње ликове које имам!
Забавно
Забава за све узрасте. Потребно је 60 "долара" да би се прешло на други лик. Лако за млађу децу да користе „доларе“ за наставак нивоа након завршетка живота. Кошта 5,99 долара за 30 "долара" и 10,99 долара за 105. 🤨😬😳
Након ажурирања на Ноћ вештица, резултат се не бележи. Поправите. Моје дете заиста воли ову игру.
Мој син воли ову игру и дивно је гледати како му се рефлекси повећавају док игра. као и сваки родитељ, и ја морам да играм, али када откључам или постигнем нешто, игра се не чува или ће се срушити што је супер досадно. такође за оне који не желе апсолутно никакве рекламе, искључите своје податке и ВиФи
ово је најбоља игра икада
Oddbods Turbo Run Arkadne igre mbe
забавна апликација, али за графику је потребна закрпа / ажурирање. Играо сам на свом старијем андроид уређају, новчићи се претварају у црни блок.
Свиђа ми се овај, добар је, али видео сам бубу у њему не могу да прођем делом улице, али буба је нестала ако користим турбо рун. да ли је ово поправљиво?
Drag'n'Boom Arkádové xtuh
игра је блесава, али и даље волим игру и ко воли Минецрафт 🖒
Веома сам разочаран што сам купио у апликацији, али је нестао следећи пут када смо отворили игру. Потрошио сам 5 долара за ништа!
Веома је забавно 😄😃 Оцењујем га са 4 звездице ⭐⭐⭐⭐ 😄😃
Oddbods Turbo Run Arcade hsi
Добро, мој брат је играо ову игру и била је сјајна!
Мислим да не преузимам ову игру јер има само неколико ствари и може изгледати досадно. Једине ствари које морате да радите понављајући: трчите, ухватите клизача, испуњавате веома лаке ванземаљске изазове, скачете на трамполине и шутирате нинџе. И понови. Учините игру бољом, недостаје много функција као што је трчање на камионима и још много тога. Додајте још функција сада! Такође поправите почетни екран за покретање када напуштате трчање! Хвала.
пангет
Ово је најбоља игра коју сам икада играо у свом животу
То је буквално само звучни клон. Чак користи потпуно исти мотор као сониц
Не могу да престанем да играм док не завршиш оддбодс ликове. Дао сам 4 звездице јер је много пута моја последња уштеђевина била изгубљена. И не знам зашто се то догодило.
од јучерашњег ажурирања ништа не ради. Не могу да набавим своје старе ликове које сам купио и стално се руше.
Oddbods Turbo Run Arkadne igre mbe
Од када сам преузео најновије исправке, не могу више да играм ниједног од ликова које сам купио. Стално ме тражи да преузмем, али када то учиним, пише да је дошло до грешке при преузимању и да проверим своју интернет везу. Имам јак ВиФи! Већ сам деинсталирао апликацију и поново је инсталирао, али и даље постоји исти проблем. Постаје стварно фрустрирајуће! Мој нећак воли ову игру и веома је тужан што више не може да игра ниједну од својих омиљених чудесних играча! Молим вас помозите!
То је забавна игра, али морате да сакупите да бисте урадили много буђења токена, молимо спустите токене
добро, мој нећак и нећака су зависни од ове игре
Ово је забавно баш као што је минецрафт овај мојанг