Post by stargosamvece on Mar 8, 2022 23:50:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ šťastný strom - sadnite si vlastný strom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ šťastný strom - sadnite si vlastný strom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ šťastný strom - sadnite si vlastný strom 2022 version ▞▞▞
Myslím, že je to naozaj dobrá aplikácia a skutočne mi pomáha relaxovať a veľmi mi pomáha sústrediť sa. Myslím, že túto aplikáciu by som určite odporučil ľuďom, ktorí majú rastliny a potrebujú sa sústrediť
milujem to
Je to... slušné... len neviem, ako nastaviť miniaplikáciu a nie sú tam žiadne pokyny alebo vysvetlenie, takže musíte prísť na to za pochodu. Ale napriek všetkému robí to, čo sľubuje. (Skutočne by som si prial, aby mi povedali, ako nastaviť widget ;-)
Doslova len obrazovka s obrázkami. Nedovolí mi nič ťuknúť.
Skvelé na to, čo to je. Jednoduché a ľahko použiteľné. Presne to, čo som hľadal a pomáha pri výučbe každodennej starostlivosti o rastliny. Ďakujeme za aplikáciu!
Vždy sa oň starajte a sledujte, ako rastie. Láska, že úrovne sa nazývajú úrovne šťastia. Upokojujúca aplikácia bez problémov.
Mali by vyvinúť grafiku a widget
Lucky tree - plant your own tree கேஷுவல் ymhy
Páči sa mi to. Naozaj to funguje ako skutočná rastlina. Veľmi sa mi to páči. Ak niekto vie, kto vytvoril túto hru, chcem sa poďakovať. Pri tejto hre sa cítim lepšie. Nudila som sa sedieť v dome.
Ľúbim ťa 💓
Pekný
Strata času a škriatkovia vyzerajú ako obrázky upravené farbou.
Hra je skvelá...(úroveň 20), ale je tu niekoľko vecí, ktoré by sa dali pridať pre realistickejší pocit z hry... Príklad... 1 je, že by tam mali byť veľkosti bankov... Ak máte strom (povedzme ako úroveň 70) bude vysoký... Väčšie veľkosti bankov robia hru skutočnejším. Príklad 2... Prerezávanie... Áno, toto je trochu divné, ale ako by ste chceli, aby vyzeral váš strom? Viac kufra? Single s 3 rozširujúcimi sa vetvami? Chcem povedať... Orezávanie konárov, aby boli stromy také, aké sa vám páčia.
Páni, milujem strom, rovnako ako sadím skutočný strom
Veľmi pokojné a pomáha mi to udržať si vlastnú rastlinu v reálnom živote.
Ak by sa mohol rozhodnúť zasadiť, bolo by to krajšie.
Lucky tree - plant your own tree معمولی vmp
Dobrý chi ak životopisu, ak je to tak
Vstúpte, urobte dve veci predtým, ako prídem, musím čakať deň, kým to skutočne narastie. Nič iné na odinštalovanie
Je to jednoduchá aplikácia, ale dáva mi krásny čas. Rastlina je veľmi roztomilá!
Nefunguje
Naozaj milujem túto hru, ale keďže som náhodou dostal pozadie (úroveň 27) do vonkajšej záhrady, nezobrazuje sa na domovskej obrazovke. Neviem prečo, prosím opravte to.
JE TO STRAŠNÉ
Táto aplikácia je dobrá a jednoduchá bu5 veľa zamrzol alebo zasekol. Navyše nemôžete mať naraz viacero rastlín alebo stromov (môžete sa postarať len o jeden strom). Túto aplikáciu používam už viac ako 1 mesiac.... Črepníky, pozadia a iné dekoratívne veci by mohli byť lepšie. Ako dlho musíte pestovať strom?? U mňa to bolo 58 dní......
Mal by som byť schopný pestovať rôzne stromy naraz
milujem to
Skvelá aplikácia. Zábava, ale poprava vás niekedy dostane z celého armosfearu. Prečo by som mal zavesiť vyhrievaciu lampu na môj strom, keď tá vec je už vonku?
Zábavné a roztomilé, ale navrhujem, aby ste si to urobili tak, že klepnutím na miniaplikáciu otvoríte aplikáciu
Dobrá hra, práve som spustil a dávkujem, aby strom rástol toľko času, keď to robíte v reálnom živote
Veľmi roztomilá malá aplikácia, žiadne problémy, všetko funguje dobre. Milujem sledovať, ako môj malý strom rastie. Aktualizácia, hra stále padá, myslím, že ju musím odstrániť
Goof
Hra nefungovala a zobrazovala len obrázky s návodom. Celkom sklamanie.
Hra mi nefungovala...
Úprimne povedané, je to naozaj zábavné a pomáha mi to relaxovať, je to skvelá aplikácia
Môžeme vysadiť vŕbu a staršie stromy
Pomaly
Toto sa mi páči!
Táto aplikácia vyzerá skvele
Zábava a relax!
La Mia Talking Angela Casual pxzd
Zatiaľ 5 hviezdičiek a aplikáciu som ešte neskúšal, ale znie to zábavne, takže toto je moje hodnotenie kvíliť Čakám na stiahnutie aplikácie
Moja dcéra miluje túto hru. Vďaka tomu si uvedomila starostlivosť o rastliny. A má tak krásne ozdobné predmety. Milujem to.
Je to zbytočné, existuje veľa aplikácií typu TVOJHO typu, kliknite na tlačidlo voda, vyčistite, vyliečte a nič, starostlivosť o strom trvá celkom 15 sekúnd, potom už nič, výber farieb ZADARMO SUCK Kiež by som mu dal negatívne hodnotenie hviezdičkami
to nejde
Hlúpa hlúpa zbytočná aplikácia a milujem ju
úžasná hra veľmi obohacujúca!
Ako umiestniť okno na stenu?
slnko na lvl 115 je zvláštne
Je taká dobrá, že sa o rastlinu budete musieť starať a uistiť sa, že je v súlade so zdravím, vodou, svetlom, svetlom,
mne to nevadí
Nedovolí mi nič robiť. Prilepené na obrazovke, kde je napísané: Vyberte semeno, čas klíčenia: 1 deň a umiestnite ho do zeme. Kliknite všade na obrazovke bez odozvy.
Veľmi pekná hra, ktorú som nikdy nemal. Milujem rastliny. Vďaka. Som veľmi šťastný.