Post by stargosamvece on Mar 9, 2022 0:20:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skill Quest: Idle/Clicker RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skill Quest: Idle/Clicker RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Skill Quest: Idle/Clicker RPG 2022 version ▞▞▞
Nelze přehrát, protože se nepřizpůsobuje obrazovce mého zařízení. Musel jsem ukončit aplikaci, abych restartoval hru, abych mohl přeskočit výukový program, protože výukový program nebylo možné dokončit, protože textové pole výukového programu mi doslova bránilo v tom, abych mohl postupovat podle pokynů. Denní odměny mají stejný problém, nelze je zavřít, protože na mé obrazovce není vidět žádné tlačítko pro jejich uzavření. Nutnost restartovat aplikaci, jen abyste se dostali z nabídky denních odměn, je prostě hrozný design.
super, miluju to
Skill Quest: Idle/Clicker RPG Jocuri de rol dta
PunBall पहेली efe
Suuuuper broušení a grafika jsou nevýrazné. Žádné vynucené reklamy, což vede z 2* na 3*. Pro omrzel to po týdnu a odinstalovat.
Řekl bych, že zatím je množství reklam v pořádku, ale mějte na paměti, že toto je hra na broušení, ale kvůli tomu jsem tady
dobrá hra, velmi pomalý postup
pěkná droga. naštve, že musíte být online, abyste mohli hrát
dobrá vyvážená hra, volnoběh funguje dobře
Je to docela slušná hra.není to špatná hra na broušení
je to solidní nečinná hra. Řeknu jim, že zlato, které je třeba vydělat ručně, je hezké, zatímco všechny vaše zdroje jsou nečinné. to je dobrá kombinace, která hráče přiměje ke hře a zároveň neztratí nic za nečinnost. Zpočátku jsem byl skeptický kvůli recenzi, která hovořila o IAP této hry. Hra se hraje pomalu, ale má spoustu práce, a dokonce si během běžného hraní hromadíte měnu, kterou lze koupit.
to je zajímavé
zajímavý
pro přesnější hodnocení je zapotřebí více hratelnosti.
Má skvělý lvling systém. Chce to více nepřátel nebo lokací. chystám se na prestiž!
Příliš drsné na nečinnou hru. Připadá mi to jako skutečná práce místo zábavy l. Možnost automatického boje si automaticky nevybírá mezi zbraněmi Lv 40 a nemůže ani zabít 2. bosse, který se otevírá na lv 20. Opravte svou špatně vyvinutou aplikaci
Cant dokonce projít tutorial buggy ztráta času
Jednoduchá nečinná hra, nic zvláštního nebo inovativního.
Skvělá hra. Připojte se k mému cechu, Chaotici.
docela dobré, ale málo nebo žádná dokumentace, která by vysvětlila, co se děje
Zábavná nečinná hra, po částech pomalá, ale nikam nespěchám
Ode dneška mi již reklamy nefungují. Nemohu se uzdravit nebo sledovat videa pro zvýšení a to je docela nepříjemné, protože nemám v plánu utrácet peníze za tuto hru.
zatím docela slušná nečinná hra
je to pěkná mimo větev ostatních dovednostních her. ale moc se toho neděje, kromě čekání na dovednosti.
Docela uzasna hra! Bylo by to lepší na tabletu než na malé obrazovce, jako je můj telefon (Samsung s9) A nemám ponětí, co znamená štít při boji s bossy hahaha. Možná bych se měl podívat, jestli existuje wiki. Každopádně super hra!!!
Jaká pěkná nečinná amd clicker hra 👍
Dobrá hra na zabití času
Zatím je vše dobré. Necháme to na coiny, tak uvidíme.
Na začátku potřebujete trochu trpělivosti, ale vydržte pár dní a bude to opravdu zajímavé
je to ok nečinná hra. potřebuje více dovedností a lepší obsah na konci hry.
Za tuto recenzi byl podplacen 100 v herní prémiové měně. to je roztomilé. hodně čekání a nic moc práce při tom.
mohlo by být lépe
Docela v pořádku. ne tak daleko špatné aktualizace, jak jdu
zatím dobrá hra. Aktualizuji po pár dnech hraní