Post by stargosamvece on Mar 9, 2022 0:26:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Γιατί δεν μπορούμε να αποκτήσουμε όλους τους ήρωες;
Wtf lolchamps τώρα στο παιχνίδι κινουμένων σχεδίων στο playstore;;;;;;com για βρείτε μερικές νέες ιδέες OmGGGGG
Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια! Αν και μετά την τελευταία ενημέρωση κάτι δεν πάει καλά με το τμήμα εξοπλισμού! Αν και έχω κάποιο εξοπλισμό, δεν μπορώ να τους εξοπλίσω σε κάποιους ήρωες, αλλά μπορώ σε άλλους! Είναι ένα σφάλμα είναι μια καθυστέρηση δεν ξέρω!
Το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει ποτέ! Το λατρεύω!
Όχι για 4.4 Παρακαλώ κάντε 4.4 Το Ti δεν ξεκινά
Φοβερός!!!!
αντιγραφει απο lol
δεν είναι καλό, δεν μου αρέσει αυτό μερικές φορές είναι έτσι
My Lovey : Choose your otome story Авантуристичке rao
Εσύ που γράφεις οτι μοιάζει με το λολ, μήπως είσαι λιγο μαλακας;;;
Τέλειος
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά μερικά επίπεδα είναι δύσκολα μερικές φορές
Αυτό το παιχνίδι είναι απλά ηλίθιο. Διέγραψαν τον λογαριασμό μου που είχε αποθηκευτεί στο κέντρο παιχνιδιών Google επειδή δεν είχα συνδεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καταρχάς, αν δεν με ενδιέφερε το παιχνίδι γιατί να το αποθηκεύσω στο κέντρο παιχνιδιού. Ποια είναι η ουσία της αποθήκευσης του παιχνιδιού αν επρόκειτο να διαγραφεί;; Έφτασα στο επίπεδο 70+, ξόδεψα τα χρήματά μου σε δεδομένα και έχασα τον χρόνο μου μόνο για να το διαγράψουν. Θα έδινα αυτό το μηδενικό αστέρι αν μπορούσα. Είμαι τόσο νευριασμένος! Ποτέ στην εμπειρία μου στο gaming δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Μηδέν αστέρι!!!!!
H πιο μεγαλη αντιγραφη του league of legends σε ενα σκατα παιχνιδι
Magic Rush: Heroes भूमिका निभाना xbb
οικογένεια έχω
Απιστευτα τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλώς πληρώνεται για να κερδίσεις το παιχνίδι...😭😭😭
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για τρία χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασα το μέτρημα στο ταξίδι ψυχής θηρίου, ο μαγικός τροχός δύο φορές προσγειώθηκα στον θρυλικό χαρακτήρα, αλλά ξαφνικά πήδηξε στο αντικείμενο δίπλα του παραπονέθηκε ότι δεν συνέβη τίποτα. Όλος ο χαρακτήρας μου με τον οποίο ξεκίνησα για πρώτη φορά είναι ακόμα με ασημένιο αστέρι, αλλά όταν παίζετε beast soul ταξίδι μετράτε, μετά από αυτό η αντίθετη πλευρά θα έχει all gold star χαρακτήρα που νομίζω ότι πρέπει να δουλέψει για την εταιρεία. Είναι ένα παιχνίδι τυχερών παιχνιδιών, οπότε μην σπαταλάτε τα χρήματά σας όπως εγώ τα τελευταία τρία χρόνια
Είχα μια ασπίδα ειρήνης, αλλά και πάλι δέχθηκα επίθεση αρκετές φορές. Παρακαλώ διορθώστε πραγματικά δεν θα πείραζε κάποιο είδος αποζημίωσης.
Θα μου άρεσε αν μπορούσα να το παίξω... Δεν μπορώ να ξεπεράσω την οθόνη φόρτωσης. Σταματάει στο 80% κάθε φορά.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το έπαιξα σε 2 χρόνια, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι οι εχθροί μου γίνονται όλο και πιο δύσκολοι και η αποστολή είναι σε σκληρή λειτουργία
Μπορεί να είναι καλύτερο
Εχω παιξει και καλυτερα αλλα καλο
Πληρώνει πλήρως για να κερδίσεις το παιχνίδι, im max lvl και το έπαιξε για περισσότερα από 4 χρόνια. Οι παίκτες που παίζουν δωρεάν ή όσοι πληρώνουν λιγότερα από 1000 δεν πιάνουν ποτέ τις φάλαινες και υπάρχουν πολλές φάλαινες.
Το παιχνίδι δεν εκτελείται γιατί, και οι λόγοι
Προερχόμενος από κάποιον που έπαιξε αυτό το παιχνίδι για πέντε χρόνια ως LOW VIP και ως HIGH LORD σε πολλούς διακομιστές, δεν το συνιστώ για παίκτες F2P 1. F2P φιλικό στην αρχή (μέχρι το επίπεδο 60) μετά από αυτό μπορείτε να κάνετε οδυνηρή κοπή από το μέσο έως το τέλος του παιχνιδιού (επίπεδο 110) κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβετε επιδρομή (από εμένα και από άλλους, αν βρίσκεστε στον διακομιστή μου) των πόρων σας, επειδή το απαιτεί το παιχνίδι, εκτός και αν βρίσκεστε στις 2 κορυφαίες συμμαχίες, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό ως χαμηλού κόστους. 2. ΟΚ για μέτριους ξοδευτές 3. $$$$ παράδεισος!
Αντιγράψτε το league of legends
κάποτε ήταν 5 αστέρια, τώρα είναι καθαρή αμοιβή για να κερδίσεις😔
Δεν είναι ένα δωρεάν παιχνίδι φιλικό για παίκτες. Κάθε παιχνίδι έχει πληρωμένα πράγματα που βοηθάει, αλλά έχουν επίσης μερικά καλά πράγματα δωρεάν για να παίξουν και παίκτες. Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ. Τίποτα δεν λέω ΤΙΠΟΤΑ καλό δεν είναι διαθέσιμο χωρίς πληρωμή. Η εξέλιξη είναι πραγματικά πολύ αργή εκτός αν πληρώσετε και πληρώσετε. Κάθε χαρακτήρας με υπερτροφοδότηση ξεκλειδώνει εάν πληρώσετε, κάτι που δίνει στους ξοδευτές πάρα πολύ πλεονέκτημα για δωρεάν αναπαραγωγή παικτών. Οπότε συνολικά πολύ κακό παιχνίδι Θα ήθελα να δώσω αρνητικά αστέρια, αν μπορώ.
το παιχνίδι είναι απλώς ένα παιχνίδι αμοιβής. παρόλο που θα απολαύσετε το παιχνίδι ως ελεύθερος παίκτης, αλλά δεν θα είστε παρά ένας παίκτης με χαμηλή κατάταξη και άχρηστος. Εάν δεν ξοδεύετε πραγματικά χρήματα, τότε δεν θα απολαύσετε αυτό το παιχνίδι.
τα καλά γραφικά του ειδους
Εντάξει
Γιατί το μπουντρούμι δεν λειτουργεί συνεχίζει να συντρίβεται στο 55/56% 😧😧
Είναι τέλειο παιχνίδι και μου αρέσει πολύ η εξέλιξη που έχει την αγαπώ
Διορθώστε το πρόβλημα που δεν ξεκινάει το παιχνίδι μου
Μου αρέσει μπορεί να χρειάζομαι κάποια διασταύρωση
Ωραίο όχι κακό
Itan xalia malakia
ΣΚΑΤΑ
Φακ. Το doomia είναι ακόμα δύσκολο να σκοτωθεί με ελεύθερους ήρωες. νεύρωσέ τον αμέσως. 😡
3 αστέρων π.Χ. είναι δύσκολο να αποκτήσεις νέο ήρωα
Αυτό το παιχνίδι είναι Epic.. Αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια
Υπέροχη ιστορία πολύ καλό παιχνίδι Λατρεύω τα γραφικά και τη γραμμή ιστορίας, έτσι συνολικά υπέροχο παιχνίδι
Είχα προβλήματα με τον λογαριασμό μου και τον τρόπο με τον οποίο "προχωρούσε σε γρήγορο" οπότε τον άφησα και τώρα προσπαθώ να επιστρέψω στο παιχνίδι και δεν θα με αφήσει να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου, οπότε απλά τα παρατάω το
Magic Rush: Heroes भूमिका निभाना xbb
το ηλίθιο παιχνίδι κρατά το shutti g off στη μέση των καβγάδων
Το παιχνίδι θα ήταν διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Ωστόσο, Devs νοιάζεστε για τα χρήματα στην τσέπη μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το παιχνίδι θάβεται σιγά σιγά στις βαθμολογίες του. Καμία βελτίωση, νερφάρισμα ήρωες, δυσκολία στα επίπεδα. Ακόμα κι αν βελτιώσετε τις δεξιότητες και τα επίπεδα των ηρώων σας, είναι σαν να είστε υποχρεωμένοι να εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας για να περάσετε ένα επίπεδο. Θα συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι και να παρατηρώ και να σας δίνω μια καλή ανατροφοδότηση κάποια μέρα. Δοκιμάστε περισσότερα για να δείτε κάποια άλλα παιχνίδια στις κορυφαίες 20 βαθμολογίες;!